Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Wnra-vaardigheden

Overtuigend adviseren in een veranderende juridische werkelijkheid

Hoe overleef je … de baas in zijn oude patronen, onwetendheid over de nieuwe juridische materie, ‘laat maar’ gedrag, niet in rol zijn, urgentie die niet gevoeld wordt, et cetera. Kortom, hoe brengt de Wnra-adviseur zichzelf in positie?

Deze training leert hoe je als adviseur overtuigend acteert in het Wnra tijdperk.
Als Wnra-specialist moet je straks je rol vervullen in een omgeving die daar niet klaar voor is.

De Wnra leeft niet of nauwelijks bij het management en de ambtenaren zelf, terwijl de Wnra wel forse veranderingen met zich meebrengt die doorwerken in de rechtspositie en de procedures die gevolgd moeten worden.

Net zo belangrijk is dat de overheid ook na de Wnra een organisatie is die met behulp van het bestuursrecht de BV Nederland bestuurt. Daar gaat alle aandacht naartoe en binnen die context moet de Wnra-professional proberen het nieuwe privaatrechtelijke ambtenarenrecht van de grond te tillen.

Knra verzorgt deze trainingen niet zelf, maar ging daarvoor een samenwerking aan met experts.

Caroline Koetsenruijter is jurist met een expertise rondom het omgaan met lastig gedrag. Zij werkt als trainer en veranderkundige bij meer dan 125 bestuursorganen en de rechtelijke macht. Zij doorziet snel wat de veranderopgave is qua vaardigheden van deelnemers en brengt andere benaderingen voor lastige situaties op ludieke wijze in het bewustzijn.
Kijk eens op haar website: www.instituut-kcb.nl

Nienke van Osch is jurist en registermediator bij juridische dienstverlener BSA. BSA heeft een gedegen reputatie in de wereld van overheidsprofessionals. Nienke gelooft in de kracht van dejuridiseren en werkelijk communiceren, en verzorgt daarom vanuit BSA in samenwerking met verschillende partijen vaardigheidstrainingen op maat.
Kijk eens op haar website: www.bsabv.nl

Samen verzorgen beide dames voor Knra de vaardigheidstrainingen zodat de HR-professionals van de overheid ook de vaardigheid en empowerment hebben om de Wnra te implementeren.

Neem voor nadere informatie contact via de contact pagina.

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl