Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Sandra Roelofsen

Image

Mijn naam is Sandra Roelofsen en ik ben als advocaat werkzaam bij de KVLO (Koninklijke vereniging voor lichamelijke opvoeding). Ik sta leden van de vereniging bij op het gebied van arbeidsrecht, waaronder sociale zekerheid en onderwijsrecht.
Naast mijn werkzaamheden als advocaat ben ik cao onderhandelaar in het Primair en Voortgezet onderwijs voor de FvOv (Federatie van onderwijsvakorganisaties), één van de partijen aan werknemerszijde van de cao tafel. Ik breng graag kennis en achtergronden van het recht over door het geven van workshops en colleges en doe dat regelmatig. Ik maak juridische kennis graag praktisch toepasbaar door inzicht te geven op een interactieve manier en oplossingen te zoeken waar alle actoren mee verder kunnen.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.kvlo.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl