Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Nienke van Osch

Image

Mijn naam is Nienke van Osch, en ik ben werkzaam bij juridische dienstverlener BSA Groep. Arbeidsrecht en mediation horen tot mijn werkterrein. Ik verzorg inmiddels een aantal jaren trainingen en gastcolleges op het snijvlak van die gebieden, vanuit de overtuiging dat alternatieve vormen van geschilbeslechting een grote verrijking zijn van het (arbeids)recht. Met mijn cliënten (bedrijven en particulieren) zoek ik naar duurzame oplossingen voor hun problemen, waarbij ik vanuit diezelfde overtuiging altijd eerst naar verbinding zoek. Ook binnen mijn eigen organisatie heb ik vaak collega’s opgeleid. Ik breng mijn kennis graag in de praktijk, maar vind het ook leuk om die over te brengen op anderen.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.bsabv.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl