Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Magiel Kragten

Image

Mijn naam is Magiel Kragten en ik ben verbonden aan het juridisch adviesbureau Kragten & Partner in Hoogeveen.
Als juridisch adviseur op het gebied van ambtenarenrecht en arbeidsrecht zet ik mij in voor de belangen van werkgevers en werknemers. Ik tracht ik zoveel mogelijk problemen binnen de werksfeer te voorkomen of op te lossen door partijen bij elkaar te brengen en te zoeken naar het gezamenlijk belang. Zo nodig sta ik een werknemer/ambtenaar of werkgever ook bij in het voeren van juridische procedures.
De invoering van de Wnra heeft verstrekkende gevolgen voor het arbeidsrecht binnen de overheid. Om dit proces goed te laten verlopen wil ik graag mijn kennis en ervaring met betrekking tot zowel het ambtenarenrecht als het arbeidsrecht delen met derden.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.kragten-partner.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl