Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Koen Weijling

Image

Mijn naam is Koen Weijling en ik ben verbonden aan het bureau Stuiver & Weijling Advocaten. Mijn professionele werkterrein is het Ambtenarenrecht en Arbeidsrecht.
Naast mijn advies- en procespraktijk heb ik altijd onderwijs gegeven en gepubliceerd op het terrein van ambtenarenrecht en arbeidsrecht, onder andere via de Bestuursacademie Nederland, Wolters Kluwer, SDU, RPMS en via ons eigen kantoor. Nu heb ik gekozen voor een inhoudelijke bijdrage aan het Kennisinstituut.
Mijn drijfveer is het zoeken naar oplossingen in plaats van denken in problemen. Ik draag oplossingen aan en realiseer deze, maak keuzes inzichtelijk en geef afspraken vorm. Inzet van juridische kennis en vaardigheden zie ik daarbij als middel, niet als doel op zich. Vanuit deze zienswijze lever ik mijn bijdrage aan alle modules, maar concentreer ik mij op de Module 04: Functioneren, ontslagrecht, positie ZZP-ers en payroll en Module 07: Bijzondere loonbetaling, verlof, ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, inhuur van ZZP-ers en payrollconstructies.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.stuiverenweijling.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl