Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

James Helmer

Image

Mijn naam is James Helmer en ik ben al meer dan een decennium verbonden aan Advocatenkantoor Dijkgraaf.

In mijn praktijk houd ik mij met name bezig met het individuele en collectieve ambtenarenrecht, alsook met het individuele en collectieve arbeidsrecht. Voorts heb ik een bijzondere interesse voor een civielrechtelijke aanpak van ‘arbeidsuitbuiting’. Het kantoor waar ik werkzaam ben is actief op al deze gebieden, inclusief het onderwijsrecht. Wij verzorgen niet alleen rechtsbijstand bij individuele geschillen, maar ondersteunen vakorganisaties bij de overheid bij de onderhandelingen over de collectieve arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.dijkgraafadvocaten.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl