Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Jacques Dijkgraaf

Image

Mijn naam is Jacques Dijkgraaf en ik ben verbonden aan Advocatenkantoor Dijkgraaf.

Mijn professionele werkterrein is de rechtshulpverlening aan ambtenaren en onderwijspersoneel. Mijn kantoor is actief op het gebied van het ambtenarenrecht, het onderwijsrecht en het civiele arbeidsrecht.

Wij verzorgen niet alleen rechtsbijstand bij individuele geschillen, maar ondersteunen vakorganisaties bij de overheid bij de onderhandelingen over de collectieve arbeidsvoorwaarden.

Daarom kan ik met veel modules uit de voeten, maar verzorg ik concreet de module over de omslag van het voeren van georganiseerd overleg naar het onderhandelen over een collectieve arbeidsovereenkomst.

Meer informatie over mij en mijn kantoor: www.dijkgraafadvocaten.nl

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl