Image

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren biedt kennis en modulair onderwijs aan die u helpt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren werkbaar en effectief in te voeren.

Docent

Dennis Mulders

Image

Mijn naam is Dennis Mulders en ik ben als adviseur arbeidsvoorwaarden en rechtpositie werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarnaast ben ik als arbeidsjurist en trainer/(team)coach werkzaam via Dennis Mulders Consultancy bv. Vanuit mijn verschillende werkzaamheden ben ik intensief betrokken bij de overgang van het ambtelijke arbeidsrecht naar het civiele arbeidsrecht. Zowel op collectief als op individueel niveau een zéér interessant proces!

Met de invoering van de WNRA gaat er zeker veel veranderen voor het arbeidsrecht van de ambtenaar 2.0. Wat echter blijft is de boeiende verhouding tussen werkgever en werknemer, in al zijn facetten. Trainingen en cursussen gaan niet alleen over uitleggen hoe het werkt, maar vooral ook over het delen van kennis en ervaring; ik haal er zelf ook altijd weer interessante gezichtspunten en oplossingsrichtingen uit.

Jacques Dijkgraaf

Hugo van Duijvenbode

James Helmer

Magiel Kragten

Ed van Meer

Dennis Mulders

Nienke van Osch

Sandra Roelofsen

Gonnie Theunissen

Koen Weijling

Knra

Het Kennisinstituut Normalisering Rechtspositie Ambtenaren verzorgt modulaire cursussen voor HR-medewerkers, (arbeids)juristen, managers, leden van ondernemingsraden en vakbondsmedewerkers, die te maken krijgen met de gevolgen van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren.

Verder ondersteunen wij met onze kennis de professionals binnen uw organisatie die dit transitieproces moeten voorbereiden en implementeren.

U kunt ons per email bereiken op: info@knra.nl